21.12.11

Tea for Two

Igår tog jeg op til en sød veninde ... som nu bor i Aalborg (hende med den fantastiske lejlighed). Jeg tog derop så vi kunne spise brunch, så hun stod klar med en masse lækkerier og så medbragte jeg rundstykker og ny rygbrød. herligt. Hun viste mig området hvor de boede, anlægget med ænderne, alle caférne og selfølgelig alle hendes yndlingsbutikker ... jeg skulle nemlig også købe julegaver til min familie. lige på et hængende hår (typisk mig lige at købe i sidste øjeblik), men nu har jeg gaverne! 
Glæder mig til i morgen, for der står den på julefrokost med de gode gamle kibæk-folk. med alt muligt lækker mad. jeg står for tunmousse med rejer og tilbehør ... og inden skal jeg og min veninde Maria lige ind på vores arbejde til sådan noget jule-kom-sammen-tam-tam I ved ... hvor vi alle skal ønske hinanden Glædelig jule og Godt nytår samt spise os pisse mætte i æbleskiver og pebbernødder, så vi slet ikke kan spise noget til vores egen julefrokost. ikke godt!

3 kommentarer:

 1. Bedre sent end aldrig, er det ikke sådan man siger, jeg mangler en julegave, den skal jeg først ind efter i morgen :o) Og hyggeligt med veninden, aalborg er sådan en dejlig by:)

  -Bettina

  lifeloveandlooks.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Det har du ret i Bettina ... jamen, helt utroligt. så er jeg ikke den eneste der er sent på den :)
  Aalborg er faktisk en rigtig dejlig by ... den har ihvertfald mange ting at tilbyde.

  SvarSlet
 3. Tak for den søde kommentar på min blog! Er nu også fast læser af din:)

  -Anna:)

  SvarSlet