22.1.12

Need some help

Jeg har virkelig haft længsel efter et godt kamera ... derfor har jeg virkelig brug for lidt hjælp. godt nok er jeg klog på mange områder, men dette er ikke mit område og håber inderligt at der er nogle der kan hjælpe mig med at finde, hjælpe & guide mig frem til et godt bud på et perfekt kamera. Jeg har et almindelig digital kamera og ønsker mig et større kamera, men stadig handy & nem at bruge ... Håber at høre fra jer derude ... ville være til stor hjælp <3

3 kommentarer:

 1. http://www.canon.dk/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_SLR/EOS_600D/

  Dette har jeg hørt mange synes er godt. kender det ikke selv :)

  SvarSlet
 2. Hej søde Simone. Det er simpelthen så hyggeligt at have fundet din blog. :)

  Jeg har selv et Canon 550D, og det er jeg bare så glad for. Jeg er ikke selv den største elektronik-ekspert, og derfor er det meget rart med et brugervenligt kamera, som ikke er aaalt for kompliceret at bruge ;) Jeg kan hvert fald varmt anbefale det - det er næsten blevet mit kæreste eje, og det kommer med mig overalt.

  Har dog også hørt godt om Nikon - og tror egentligt, at begge kameraer er ret gode. I sidste ende kan du altid forhøre dig i en foto-butik, og bede dem om at demonstrere det for dig. Så kan man nemlig få alle fordele/ulemper, og selv få lov til at prøve kameraet først :)

  SvarSlet
 3. Tusind tak Helene ... rart lige at høre hvad andre folk har hørt, set eller afprøvet :)

  Og tak i lige måde søde Rikke ... følger din dejlige og søde blog hver dag! (elsker den)
  og tak for hjælpen også ... jamen det kan være det er sådan én jeg skal ud og kigge på - men du tager seriøst også nogle ekstrem flotte billeder . så måske bliver det mit "nye" kæreste eje :)

  SvarSlet