23.6.12

Siden sidst


Der er sket en del i mit liv siden sidst, men der kommer også til at ske meget de næste par måneder.
Jeg var i Costa Rica i 2 måneder, to alt for fantastiske måneder… åhh, hvor jeg dog tit drømmer mig tilbage. Jeg læste spansk, samtidig med at jeg levede livet, du ved, fest & glade dage, med sjove og helt nye mennekser. Livet var herligt … og så kommer man hjem til lille Danmark, som er kedelig og grå!
Men livet må forsætte om man vil det eller ej, men her er det så godt at man har nogle fantastiske veninder …. hvilket jeg har, og det er helt klart de bedste af slagsen. såå om vejret er gråt og trist, så har jeg mine veninder og min familie, som kan gøre hverdagen til en leg.
Jeg står i den situation at jeg hverken har arbejde eller penge, hvilket gør alting kompliceret. Men igen man må få det bedste ud af det … (mit nye motto). Jeg søger & leder alle vegne efter arbejde, men hvor end jeg leder er der intet at finde. stakkels mig. men problemet ligger nok der, at jeg snart flytter hjemmefra, altså sådan i egen lejlighed og med egen postkasse i en helt anden by, laaangt væk hjemmefra. åhh, hvor jeg glæder mig til at få mit eget sted, men jeg glæder mig ikke til at flytte fra alle mine veninder og familie. Så jeg kan håbe at der hvor jeg flytter hen, har tonsvis af jobs til mig… sandsynligheden er nok lille, men igen, jeg må være positiv!
Fordi jeg flytter, er fordi jeg har søgt ind på Universitetet for at læse Spansk & Kommunikation, så lige nu leder jeg efter lejlighed og venter på svar om optagelse <3

1 kommentar:

  1. Heey vil du ikke følges? På Bloglovin og som faste læsere? http://www.turquoise-and-caicos.blogspot.dk/ Hvis du kan lide min blog! :)

    SvarSlet