2.4.12

Barbecue, lunch & the beach

I sidste uge holdte vi en barbecue'night (tirsdag), med masser af mad & drikkelse, så vi ikke skulle "dø" af tørst.
Vi smuttede til AutoMacado for at handle ind … vi købte en masse. brød, masser af pasta, endnu mere kød … og såå ja, lidt salat. åhh det var så hyggeligt. vi var omkring 18 mennekser på Casa Eleri … og grillen var virkelig lille … så lille at det tog os flere timer at grille. Vi spillede kort, drak lidt, spiste lidt … og så drak vi lidt mere igen!
Onsdag gik jeg i skole til kl. 12.30 … dejlig kort dag. om aftenen spiste vi på Eat at Joes … og efter det tog vi på Pacifico for at drikke gratis drinks … tequila, vodka, mojitos … og listen er lang! det var en super hyggelig aften … og hele natten. for vi tog først hjem da klokken var halv fem … og dagen efter stod på skole fra klokken otte. waah.
Torsdag stod den på strandtur med kolde drinks … og samtidig med én flot solnedgang.
Hele lørdagen foregik i poolen ved skolen … hvor vi spillede femhundred, læste Vougue, spiste masser af vandmelon & hørte en masse sommer'musik. og såå stod den selfølgelig også på en bytur … vi to på Sharky's ved en ti tiden, for at drikke gratis … efter vi fik en lille fjer på vi tog videre på Beach Club … og ja, så husker jeg ikke så meget mere … tror det var en pisse fed aften!
såå livet er stadig herligt her i Costa Rica <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar